10é aniversari al Castell de Sant Ferran

El festival Figueres es MOU és un dels festivals de dansa contemporània més importants del país. Enguany va arribar al seu 10è aniversari i per celebrar-ho, van preparar una programació molt especial que va tenir lloc del 27 de juny al 2 de juliol, amb vint-i-dos espectacles de dansa al carrer i una festa de cloenda al Castell de Sant Ferran. En Roger i la Georgina van confiar en la nostra ajuda per a l’organització d’aquesta l’última jornada.

figueres es mou

Des d’Atelier, ens vam involucrar de ple en la planificació i execució de la festa de cloenda al Castell de Sant Ferran, que esdevingué el clímax d’aquesta edició. Vam posar tot el nostre cor i creativitat per convertir el Castell en un escenari màgic per sorprendre i emocionar al públic assistent. La veritat és que amb l’espectacle del Gran Bolero no va ser difícil.

Volem agraïr a tots els companys de viatge i també a tots els assistents que van viure i gaudir d’aquest vespre màgic. La vostra energia i entusiasme van ser els ingredients imprescindibles per fer que aquesta festa fos inigualable. 

El Festival Figueres es MOU no només va celebrar una dècada d’art i cultura, sinó que també va teixir records que perduraran en el temps.