La Fira que va créixer des de dins

La Fira que organitza Industrial Ginés SAU dins les seves instal·lacions és un esdeveniment molt especial per a nosaltres. Durant 2 dies tot el personal de l’empresa s’entrega a la seva organització i es converteix en amfitrió dels clients i proveïdors que en participen.

Durant el dia els stands de la fira estan oberts pels assistents i, simultàniament, s’organitzen tallers i formacions de les marques que l’empresa distribueix. Un cop es tanca la fira i s’acaben les formacions, tots els assistents es desplacen al magatzem intel·ligent de l’empresa per gaudir del sopar i de l’espectacle que hem triat curosament per a ells. Estem parlant de 200 persones per nit!

Per la nostra part, estem encantats i agraïts de poder-los acompanyar i assessorar en tot moment. La nostra tasca es centra en convertir aquest final de fira i tallers en una festa que sigui un record memorable.
Ens agraden els reptes, i dissenyar un esdeveniment, dos dies seguits, dins les mateixes instal·lacions amb els condicionants que això suposa, sens dubte, ho és.
Per sort comptem amb un equip que val el seu pes en or i que sempre troba solucions i oportunitats allà on altres veuen obstacles.

Moltes gràcies a tots ells, en especial a la Montse i a en Lluís d’IGSA, a la Lurdes d’El Ginjoler, a l’Enric de Rocktail i a l’Helena Canadell!