La màgia de la tardor arriba a La Vajol amb la Fira del Bolet i la Castanya! 

cartell fira

Sembla que la tardor és la època de les fires estacionals i de producte. Però a Atelier sabem que cada lloc té la seva pròpia riquesa i singularitat, i per això ens fa molta il·lusió organitzar, des de fa anys, la Fira del Bolet i la Castanya al preciós poble de La Vajol.
El nostre propòsit és anar més enllà d’una fira estandarditzada, volem posar en valor el que fa que La Vajol sigui tan especial: els seus boscos plens de tresors naturals i d’història i la seva tradició en la recol·lecció de bolets i castanyes. Aquí, el territori no és secundari; és l’escenari principal que dóna vida a una història de riquesa local i de comunió amb la natura.

A la Fira del Bolet i la Castanya es podia:

  • Visitar la Mina Canta, testimoni mut de l’exili i de la nostra historia recent.
  • Fer una sortida al Massís de les Salines per descobrir i conèixer els racons del massís i les vistes de la comarca amb l’Andreu Cufí, guia de muntanya, i conèixer la flora i la fauna que es troba en aquest Espai d’Interès Natural de la mà d’en Pau Federico qui va fer el guiatge d’hàbitats i espècies
  • Fer un tast de vins elaborats amb varietats de raïm autòctones
  • Degustar delicioses delícies gastronòmiques amb bolets i castanyes fresques als restaurants del poble.
  • Gaudir de l’artesania i dels productes de territori.
  • Connectar amb la comunitat i celebrar junts la identitat única de La Vajol.
programa fira

Molt agraïdes a tothom qui es va acostar a La Vajol el passat 15 d’octubre i va gaudir d’ aquesta experiència que busca ressaltar l’extraordinari en el quotidià. Si aquest any no vareu poder venir us convidem a ser part de la Fira del Bolet i la Castanya l’any vinent i a que exploreu l’autenticitat de La Vajol.