Escape Rooms a mida

Customazed és un projecte propi nascut de la nostra passió pels Escape Rooms. Després d’haver explorat més de cinquanta sales d’escape room, vam decidir crear-ne de pròpies. I això és precisament el que vam fer.

Som especialistes en la creació i organització d’experiències d’Escape Room personalitzades, amb una varietat de nivells de dificultat per adaptar-se a les vostres preferències. Les nostres experiències són creatives, flexibles i intel·lectualment desafiants, proporcionant així una eina eficaç per oferir entreteniment i fomentar la participació dels vostres clients. Creiem fermament que la gamificació és una eina excepcionalment útil i eficient per connectar de manera creativa la vostra marca amb el públic.

Actualment, disposem de tres Escape Rooms portàtils que us portarem allà on vulgueu experimentar l’emoció i el misteri: “Expedient Hamelin,” “Les Veus del Passat” i “La Maledicció de la Castanyera.” Cadascuna d’aquestes experiències transportarà els jugadors a mons fascinants i inquietants, plens d’enigmes per resoldre. A més, oferim una experiència única en línia amb el nostre Escape Room virtual, “Oculta.” Amb aquesta opció, podeu gaudir de l’emoció d’un Escape Room des de la comoditat de la vostra pròpia llar

També tenim el joc EscAPPe, una aplicació mòbil única que transforma els carrers del teu municipi en un autèntic Escape Room en viu. Amb EscAPPe, et convidem a descobrir els secrets que amaguen els racons més enigmàtics del teu poble. En trobareu dos a Llançà i un a Castelló d’Empúries.