El petit productor de micro brots, mini verdures, flors i fulles de Llers celebra els seus 20 anys d’història dinamitzant el seu estand al Fòrum Gastronòmic de Girona.

La Ruta del MicroBol uneix a més petits productors amb el propòsit de crear receptes originals de Poke Bowls mitjançant una ruta, un itinerari que permeti al visitant coneixer l’ampli ventall de productes de proximitat.

Així, el visitant, podia recollir el bol amb una base de Micromezclum de Can Garús al seu estand i després iniciar la Ruta seleccionant la resta d’ingredients que volia afegir a la seva personal creació. Per acabar de nou a l’estand de Can Garús i amanir-ho amb les diferents salses que l’Escola d’Hostaleria de Figueres va preparar per l’ocasió.

Per últim, si es volia participar al sorteig d’un sopar al Restaurant l’Atelier de Llançà, només calia publicar la foto del Bol a Instagram etiquetant a tots els petits productors que formaven part dels ingredients de la recepta i el que tingues més visites seria el guanyador d’aquest àpat.

 El còctel, creació de Gerard Ruiz de Cocktail Time, recreava l’horta de Can Garús i la seva història. La terra de cacao, suc de taronja i mandarina amb un toc de gengibre, ginebra Noray, escuma de mandarina , una micro pastanaga, micro brots de mandarina   i recordant els focs de 2012 que van cremar el camp, la canyella cremada.  

 

La Ruta del MicroBol
Un còctel per celebrar els 20 anys
microbol
cocktailtime